دومین پردیس فناوری و نوآوری پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی  جهاددانشگاهی راه‌اندازی می‌شود

دانشگاه پیام نور استان البرز و پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی پردیس مشترک فناوری و نوآوری راه‌اندازی می کنند

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۷ کد : ۸۴۲۲۸ تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۴
این پردیس در منطقه مجتمع دانشگاهی شهر کرج و بر روی ۵۰۰۰ متر مربع زمین با ۵ هکتار فضای قابل واگذاری به شرکت‌ها تأسیس خواهد شد. هدف این همکاری، تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در استان البرز و ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان است. مهندس عباسی و دکتر سعیدیان در خصوص اهمیت کارآفرینی و حل مشکلات جامعه تأکید کردند و امیدوارند این پردیس به عنوان الگو برای سایر استان‌ها عمل کند. پیش از این، پارک علم و فناوری البرز موفق به راه‌اندازی پردیس فناوری و نوآوری مواد و انرژی شده بود.
دانشگاه پیام نور استان البرز و پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی پردیس مشترک فناوری و نوآوری راه‌اندازی می کنند

در راستای توسعه وتقویت زیست بوم فناوری و نوآوری در استان البرز وهم افزایی بیشتر  بین دستگاه های استانی، پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور استان البرز برای راه‌اندازی پردیس فناوری و نوآوری توافقنامه همکاری امضاء کردند.

 به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، توافقنامه همکاری برای راه‌اندازی پردیس مشترک فناوری و نوآوری، به امضای دکتر سعیدیان رییس دانشگاه پیام نور استان البرز و مهندس عباسی رییس پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی رسید.

بر اساس این توافق نامه 5000 متر ساختمان شامل یک ساختمان نوساز اداری و چند سوله و فضای کارگاهی به همراه 5 هکتار زمین قابل واگذاری به شرکتها از سوی دانشگاه پیام نور استان در منطقه مجتمع دانشگاهی شهر کرج که محل تردد روزانه بیش از پنجاه هزار دانشجو می‌باشد، در اختیار این پردیس مشترک قرار گرفت.

در این توافق نامه پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی پس از اخذ تاییدیه های لازم  از مراجع ذیصلاح در فرآیند راه اندازی، بهر برداری و راهبری پردیس فناوری و نوآوری در کنار دانشگاه پیام نور خواهد بود تا نهایتا با یک مدیریت مشترک خدمات مورد نیاز به شرکتهای دانش بنیان استان ارایه شود.

.در حاشیه این مراسم مهندس عباسی درباره امضای این تفاهم نامه گفت: حرکت به‌سوی جامعه ‌محوری و ارزش‌آفرینی ازجمله رویکردهای مراکز علمی، تحقیقاتی و فناوری امروز دنیا محسوب می شود. در این رویکرد که زیربنای اصلی آن توجه به کارآفرینی و نوآوری، پاسخ‌گویی به نیازها و چالشهای جامعه، اثربخشی اجتماعی و منطقه ای و ارزشهایی از این نوع است، دانشگاه ها و پژوهشگاههای کشور باید ارزش‌آفرینی، اثربخشی و حضور فعال در حل مشکلات صنعت و جامعه را در صدر سیاست‌های خود قرار دهند.

در ادامه نیز دکتر سعیدیان توسعه فعالیتهای فناورانه و مشارکت بیشتر در زیست بوم فناوری استانها و کشور را یکی از رویکردهای اساسی دانشگاه پیام نور اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد این پردیس بتواند خدمات مناسبی به دانشجویان و دانشگاهیان در استان ارایه دهد و مدل اجرایی آن نیز برای سایر استانها بتواند الگوی مناسبی باشد.

لازم به ذکر است پیش از این پارک‌ علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی با همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی و مجوز شورای گسترش وزارت عتف توانست پردیس فناوری و نوآوری مواد و انرژی را راه اندازی کند. که از این حیث یکی از پارکهای پیشرو در کشور می باشد.

کلیدواژه‌ها: پردیس فناوری و نوآوری البرز دانشگاه پیام نور البرز تفاهم نامه


نظر شما :