در بازدید تیم بازرسی از پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی تأکید شد؛

بازرسی کشور از صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۳ کد : ۸۳۷۷۶ تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۱۱
تیم بازرسی کل کشور به منظور بررسی و حل مشکلات شرکت‌های دانش بنیان و فناور از پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی بازدید کرد. مرتضی واحدی، سرپرست بازرسی کل، بر لزوم حمایت از صنایع و تعامل با شرکت‌های دانش بنیان تأکید کرد و خواستار ارتباط مؤثر با بازرسی برای اصلاح فرآیندهای نادرست اجرایی شد. معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز نیز به مشکلات فساد اداری و ساختاری اشاره کرد و خواستار اصلاح قوانین ناکارآمد شد. مهندس مهدی عباسی، رئیس پارک علم و فناوری البرز، از رشد تعداد شرکت‌های دانش بنیان در استان و همکاری‌های استراتژیک بین نهادهای مختلف خبر داد. محمد علیزاده، عضو هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری، بر اهمیت توجه به بخش خصوصی و مقابله با فساد تأکید کرد. در نهایت، هدف اصلی این نشست، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و ارتقای همکاری‌ها بود.
بازرسی کشور از صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند

 
 مدیران و معاونین سازمان بازرسی کشور با حضور در استان البرز در راستای حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و نیز صنایع استان البرز از پارک علم‌وفناوری البرز  جهاددانشگاهی بازدید کردند.
 
 به گزارش روابط‌عمومی پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی، مرتضی واحدی سرپرست بازرسی کل امور خارجه، مجلس، ریاست‌جمهوری و نهادهای تابعه سازمان بازرسی کل کشور در این بازدید با اشاره به اینکه سازمان بازرسی کشور به‌منظور نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های
 اداری و بر اساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است، گفت: این سازمان به‌عنوان"بازرسی کل کشور" شکل‌گرفته است. براین‌اساس در شرایطی که قانون نتواند ما را به هدف مطلوب برساند، سازمان بازرسی کشور ورود پیدا می‌کند. سازمان بازرسی کشور بر هر سه قوه نظارت دارد و مطالبه‌گر است و از ابزارهای قانونی هم بهره می‌برد.
 وی با تأکید بر لزوم حمایت از صنایع به‌ویژه دانش‌بنیان، گفت: ریاست سازمان و قوه تأکید دارند با پارک‌های علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان تعامل خوبی داشته باشیم و از آنها حمایت کنیم و از همه عزیزان می‌خواهیم که پل ارتباطی خوبی را با بازرسی داشته باشند و کمک کنند فرایندهای نادرست اجرایی اصلاح و فرایندها اصلاح شود.
 وی بر حمایت از صنایع و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: پارک‌های علم‌وفناوری می‌توانند در شناسایی و حل مشکلات به بازرسی کمک کنند.
 معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز نیز در این نشست گفت: ما قدردان زحمات پارک‌های علم‌وفناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم. حیف‌ومیل منابع در کشورهای مختلف وجود دارد. در زمینه فساد در کشور ما در مقایسه با سایر کشور، آمار ما آمار طبیعی است. مشکلی که وجود دارد این است که فساد اداری و ساختاری در کشور وجود دارد که باعث می‌شود، منابع ما از بین برود.
وی به حادثه بندر شهید رجایی در بندرعباس اشاره کرد و گفت: این حادثه و انباشت و عدم ترخیص کالاها در این بندر به‌خاطر سوء‌مدیریت اتفاق افتاد.
 قدرت‌اله سیف تأکید کرد: حیف منابع گاهی به دلیل نبود قوانین متناسب است؛ اگر قوانین اثرگذار نیست باید قوانین اصلاح شود. به طور مثال قوانین تجارت ما مربوط به دهه چهل و قبل از انقلاب است. خیلی از مسائل کیفری و حقوقی به دلیل عدم تناسب قوانین و مسائل جاری کشور است. البته در این زمینه تحریم‌های ظالمانه نیز مزید علت است که روزبه‌روز هم بیشتر می‌شود.
 
 مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم‌وفناوری البرز  جهاددانشگاهی نیز در این نشست در سخنانی به ارائه گزارشی از دستاوردها و نیز برنامه‌ها و مأموریت‌های آتی پارک اشاره کرد و گفت: رشد چشمگیر شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت زیرساخت‌ها به رشد چشمگیر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان منجر می‌شود.
 وی افزود: در سه سال گذشته، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان البرز از ۲۵۰ به حدود ۵۰۰ مورد افزایش‌یافته است، این رشد نتیجه همکاری‌های استراتژیک بین پارک‌های فناوری، صنایع استان و دیگر نهادهای مرتبط مثل استانداری و نهادهای علمی و اجرایی ملی و استانی است. همچنین، توسعه زیرساخت‌های فیزیکی و فضای مناسب برای نخبگان از دیگر دستاوردهای مهم این دوره است.
 محمد علیزاده عضو هیات مدیره صندوق خصوصی پژوهش و فناوری استان البرز نیز با اشاره به اینکه ۲۴ سال در حوزه صنعت فعال هستم گفت: همه ما فرزندان این آب‌وخاک هستیم. این وطن متعلق به ماست و باید بایستیم و از کج‌روی‌ها و ناملایمات پرهیز کنیم. یکی از مشکلات این است که فساد در جامعه ما فراگیر شده باید مقابله کنیم و به بخش خصوصی که مورد تأیید رهبر معظم انقلاب است اهمیت بدهیم و تلاش کنیم و اعتماد جامعه را جلب کنیم.
 وی افزود: بخش خصوصی در کشور ما جدی گرفته نشده است و باید این رویکرد اصلاح کنیم، در اجرا
 سازمان بازرسی باید با ترک فعل مقابله کند، صندوق پژوهش و فناوری استان البرز در چهار سال از ۱۰ میلیارد تومان به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است که در خدمت صنعتگران، فناوران و افراد صاحب ایده است.
 هدف ما مطالبه‌گری است و تلاش می‌کنیم اهداف مورد نظر را تأمین کنیم.
 گفتنی است، دکتر مرتضی واحدی بازرسی کل امور خارجه، مجلس، ریاست‌جمهوری و نهادهای تابعه و هیئت همراه با همراهی دکتر قدرت‌اله سیف معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز، دکتر شیری زاد رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز، مهندس علیزاده رییس هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز و...
 

کلیدواژه‌ها: سازمان بازرسی کشور شرکت‌ دانش‌بنیان بازرسی کشور


نظر شما :