در آستانه سالگرد جهاد دانشگاهی با حضور مسئولان ملی و استانی:

بهره برداری رسمی از مرکز نوآوری و مهارت پارک‌ علم و فناوری البرز

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۵ کد : ۷۳۸۴۷ تجاری سازی فناوری و اشتغال
  مهندس مهدی عباسی رییس پارک‌ علم و فناوری البرز اعلام کرد: مرکز نوآوری و‌ مهارت پارک‌ علم و فناوری البرز با حضور مسئولان ملی و استانی بهره‌برداری رسمی خواهد شد.
بهره برداری رسمی از مرکز نوآوری و مهارت پارک‌ علم و فناوری البرز

به گزارش روابط عمومی پارک‌ علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی در بازدید از این مرکز که در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی صورت گرفت، از پرسنل مستقر در مجموعه به جهت توسعه و ارتقا موضوعات زیرساختی _عمرانی و پیگیری های متعدد در این زمینه تشکر کرد.

در این بازدید که با همراهی معاونین صورت گرفت، مسایل و موارد زیرساختی و عمرانی موجود به جهت توسعه مجموعه مانند توسعه فضای سبز، سیستم آبیاری قطره ای و مسائل مرتبط به آن جهت بهرهبرداری رسمی این مرکز مورد بحث و بررسی و پیگیری ویژه قرار گرفت.
   مهندس عباسی سپس با حضور در جمع مدیران واحد های فناور مستقر در این مرکز، ضمن شنیدن مشکلات، دغدغه ها و مسائل آن‌ها بر رسیدگی به مشکلات و رفع نیازهای آن‌ها تاکید ویژه کرد.

رییس پارک‌ علم و فناوری البرز در پایان این بازدید ضمن تاکید بر پذیرش شرکت ها و واحدهای فناور توانمند و اثر گذار بر توسعه اقتصادی اعلام کرد: در تلاش هستیم این مرکز به زودی با مشارکت و همیاری فناوران این مجموعه و با حضور مسئولان و مدیران ملی و استانی مورد بهره برداری رسمی قرار بگیرد.

کلید واژه ها: مرکز توسعه پارک پارک علم پارک علم فناوری پارک علم فناوری البرز علم علم فناوری علم فناوری البرز فناوری مرکز مهارت مرکز نوآوری