تولید غذاهای سلامتمحور، نیمهآماده فوری و فاقد گلوتن در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی
مدیرعامل یک شرکت نوآور و پیشگام در تولید محصولات نوآورانه از تولید غذاهای سلامتمحور، نیمهآماده فوری و فاقد گلوتن در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی خبر داد.
به گزارش روابطعمومی پارک علم و فناوری البرز، شرکت صنایع غذایی هلدان مهام به مدیریت فاطمه پورقره خان، باهدف ارائه محصولات غذایی نوآورانه و سلامتمحور در سال ۱۴۰۲ در این پارک مستقر شده است. این شرکت با ارائه غذاهای نیمهآماده فوری و فاقد گلوتن، به دنبال ایجاد تحولی در بازار داخلی و خارجی است.
فاطمه پورقره خان با اشاره به اینکه هدف ما تولید و توسعه غذای سلامتمحور است، اظهار داشت: «محصولات ما شامل نان و شیرینی فاقد گلوتن است که بهصورت پودر عرضه میشود و تنها با مخلوطکردن آن با شیر یا آب، میتوان در کمتر از سه دقیقه، غذایی سالم و خوشمزه تهیه کرد. همچنین، سوسیس و کالباس نیمهآماده فوری نیز از دیگر محصولات ماست که تنها با اضافهکردن گوشت آماده میشود.»
مدیرعامل هلدان مهام همچنین به چالشهای موجود در مسیر اخذ مجوزها اشاره کرد و گفت: «ما باوجود دریافت پروانه از سازمان غذا و دارو، در مرحله ثبت برند با مشکلاتی مواجه شدهایم که مانع از تولید و پخش محصولات ما در بازار شده است. این در حالی است که نمونههای آزمایشگاهی ما تایید شدهاند و در صورت همراهی دستگاه این محصولات در سراسر کشور عرضه میشود.»
پورقره خان با اشاره به حمایتهای موجود در پارک علم و فناوری البرز، افزود: «تعاملات ما با سایر شرکتهای مستقر در پارک، به ما کمک کرده است تا در این فضا به پیشرفتهای خوبی دست یابیم؛ اما متأسفانه هنوز وامی دریافت نکردهایم و فضای کاری ما متناسب با نیازهای تولیدیمان نیست.»
وی همچنین ضمن تشکر از همراهی و حمایتهای مدیران پارک علم و فناوری البرز، از مقامات و مسئولان پارک خواست تا تسریع در امور گرفتن مجوزها و حمایتهای مالی بیشتری برای شرکتهای مستقر در پارک فراهم کنند.
گفتنی است شرکت هلدان مهام باهدف ارتقای سلامت جامعه و ارائه محصولات باکیفیت، در تلاش است تا بهزودی محصولات خود را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کند و بهعنوان یک برند معتبر در صنایع غذایی شناخته شود.
نظر شما :