برگزاری رویداد تانا البرز با موضوع راهبری زنجیره ارزش صنعت دارو

۲۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۵ کد : ۷۵۵۲۵ تجاری سازی فناوری و اشتغال اخبار فرهنگی و آموزشی
سومین رویداد تانا البرز با موضوع راهبری زنجیره ارزش صنعت دارو با تلاش مجموعه های دستگاه های علمی -اجرایی و پارک‌ علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی روز چهارشنبه چهارم مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد .
برگزاری رویداد تانا البرز با موضوع راهبری زنجیره ارزش صنعت دارو

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، باتوجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در خصوص برگزاری سومین رویداد تانا البرز با موضوع راهبری زنجیره ارزش صنعت دارو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز، نخستین پیش رویداد ترویجی و توجیهی رویداد مذکور با حضور رییس و اعضای هئیت علمی دانشکده داروسازی استان و معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

در این نشست معاون فناوری پارک به تشریح برنامه‌ها، اهداف و وظایف دبیرخانه پرداخت و برنامه های اصلی دبیرخانه در خصوص برقراری ارتباط موثر میان صنعت و دانشگاه، استفاده از ظرفیت کارخانه های بزرگ در راستای تعریف پایان نامه های دانشجویی، برگزاری تورهای فناوری و .... را بیان کرد.

همچنین در پایان به تشریح رویداد تانا دارویی و نقطه نظرات اعضای جلسه همچون نیازها و چالش ها پرداخته شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی رویداد تانا