یکی از کارگزاران مالکیت فکری پارک علم و فناوری البرز:

مهمترین سرفصل های آموزشی مالکیت فکری در اختیار دانشگاهیان قرار می گیرد

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۱ کد : ۷۳۵۸۳ تجاری سازی فناوری و اشتغال
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، بیژن نصیری اقدم یکی از کارگزاران مالکیت فکری پارک البرز با اشاره به اهداف دبیرخانه سیاست گذاری،توسعه و ترویج مالکیت فکری پارک علم و فناوری البرز اظهار کرد: دبیرخانه مالکیت فکری برای اولین بار در کشور تلاش‌های خود را برای حفظ مالکیت فکری دانشگاهیان، دانشجویان و اساتید آغاز کرده است، اقدامات این دبیرخانه در حوزه‌های توانمندسازی و ارائه خدمات خواهد بود.
مهمترین سرفصل های آموزشی مالکیت فکری در اختیار دانشگاهیان قرار می گیرد

مدیرعامل موسسه دانش بنیان نوفن حامی البرز، واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری البرز با اشاره به رونمایی سامانه مالکیت فکری توسط پارک علم و فناوری البرز در همین زمینه با حضور دکتر محمدعلی نژاد و رییس پارک علم و فناوری البرز، گفت: در نخستین رویداد مالکیت فکری سه کارگاه برای آشنایی با قانون جدید مالکیت صنعتی و تفاوت‌های آن با قانون پیشین برگزار شد و این تغییرات قانونی نسبت به گذشته اهمیت زیادی دارد و فناوران باید با آن آشنایی کامل داشته باشند.
  نصیری با اشاره به مسئولیت‌های این شرکت در ارتباط با پارک علم و فناوری البرز در این رویداد، گفت: این موسسه به عنوان اولین کارگزار پارک البرز مسئول هماهنگی و برگزاری این رویداد بوده است‌و آمارهای ارائه شده، آموزش‌ها و ویدیوهای علمی منتشرشده در رویداد در سایت ما قرار خواهد گرفت و اطلاع‌رسانی خواهد شد. وی افزود: موسسه ما یکی از کارگزارانی است که محتوای آموزشی را در حوزه مالکیت فکری تولید می‌کند.
  نصیری درباره مهم‌ترین سرفصل‌های آموزشی مالکیت فکری خاطرنشان کرد: مهمترین سرفصل‌های آموزشی مالکیت فکری شامل کلیات آن، اختراع و علامت تجاری است.
علامت تجاری به علت جامع بودن در همه جای دنیا اهمیت و جایگاه خاصی دارد و در ایران نیز باید دانش مربوط به آن جا بیفتد. نصیری اقدم در انتها با ارائه آماری از سابقه فعالیت این شرکت اظهار کرد: شرکت ما از سال ۹۵ در حال فعالیت است و توانسته ایم بیش از ۱۰۰ اختراع بین المللی را ثبت کرده ام.
  گفتنی است دبیرخانه سیاست‌گذاری، توسعه و ترویج "مالکیت فکری" از سوی وزارت علوم به پارک‌ علم و فناوری البرز سپرده شده است و نخستین رویداد در همین راستا در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

کلید واژه ها: مالکیت مالکیت فکری مالکیت فکری پارک فکری فکری پارک البرز فناوری البرز علم فناوری البرز پارک علم فناوری البرز پارک