در پارک علم و فناوری البرز صورت گرفت:

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۷ کد : ۶۷۱۸۱ تجاری سازی فناوری و اشتغال
تولید و توسعه فناوری های صنعت برق در بخش تجهیزات فشار قوی برق توسط فناوران جهاد دانشگاهی فناوران پارک‌ علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی موفق شدند تجهیزات و انواع کلیدهای هوایی و ریکلوزرها و قطعات مکانیکی و الکترونیکی انواع سکشنالایزرهای موجود را طراحی و تولید نمایند. به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس روح الله غفاری مدیر عامل این شرکت فناور با اعلام این خبر گفت:

تولید و توسعه فناوری های صنعت برق در بخش تجهیزات فشار قوی برق توسط فناوران جهاد دانشگاهی فناوران پارک‌ علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی موفق شدند تجهیزات و انواع کلیدهای هوایی و ریکلوزرها و قطعات مکانیکی و الکترونیکی انواع سکشنالایزرهای موجود را طراحی و تولید نمایند. به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی ، مهندس روح الله غفاری مدیر عامل این شرکت فناور با اعلام این خبر گفت: شرکت آریا الکترونیک پارس آسال (Aepa) مستقر در پارک‌ علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی  فعال در زمینه تولید و توسعه تکنولوژی کلیدهای فشار قوی هوایی با قابلیت اتوماسیون (سکشنالایزر) و نیز خدمات و تعمیرات انواع کلیدهای هوایی و ریکلوزرها و خدمات مشاوره ای و طراحی قطعات مکانیکی و الکترونیکی انواع سکشنالایزرهای فعالیت می نماید. وی با اشاره به اینکه شرکت آریا الکترونیک پارس آسال مجهز به آزمایشگاه برق فشار قوی ۱۰۰ kv کیلو ولت Ac تحت نظارت واحد علم و صنعت جهاد دانشگاهی می باشد، تصریح کرد: این مجموعه تا به امروز نقش مهمی در تعمیرات و خدمات مشاوره ای و طراحی قطعات کلید های هوایی و مهندسی مجدد بسیاری از عیوب این کلید ها در استان های کشور را دارا بوده است. مدیر عامل این شرکت فناور مستقر در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی  تصریح کرد: از پروژه‌های انجام شده شرکت می‌توان به تعمیرات تخصصی سکسیونرهای شرکت توزیع برق تهران بزرگ، استان های البرز ،قزوین، گیلان اصفهان و ....تعمیرات تخصصی دژکتورهای شرکت‌های برند از جمله شرکت آب و فاضلاب استان البرز نام برد؛ واحد تحقیق و توسعه شرکت در پارک رفقا البرز و کارگاه تولیدی و کارخانه در محدوده شهری کرج می‌باشد. گفتنی است واحد نظارت ارزیابی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی با حضور مهندس حسین بختیاری معاون و مدیران این مجموعه با حضور در کارگاه تولیدی این شرکت با روند فعالیت و تولید محصولات و راه‌اندازی خط تولیدشان بازدید بعمل آوردند.

کلید واژه ها: شرکت البرز فناوری البرز علم فناوری البرز پارک علم فناوری البرز پارک پارک علم پارک علم فناوری فناوری علم فناوری