موفقیت یک شرکت فناور پارک علم و فناوری البرز در زمینه محصولات و خدمات بیوتکنولوژی

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۴۴۱ تجاری سازی فناوری و اشتغال اخبار فن بازار
تعداد بازدید:۴۷۸
شرکت فناور توپاز ژن کاوش در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و با فعالیت دانش بنیان خود در زمینه تولید محصولات مرتبط با بیوتکنولوژی و ارائه خدمات کامل ژنومیکس و پروتئومیکس موفق به ارائه باکیفیت ترین محصولات و خدمات در این زمینه و جلب اعتماد جامعه بزرگ محققان و دانشمندان کشورمان گردیده است .
موفقیت یک شرکت فناور پارک علم و فناوری البرز در زمینه محصولات و خدمات بیوتکنولوژی

شرکت فناور توپاز ژن کاوش در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و با فعالیت دانش بنیان خود در زمینه تولید محصولات مرتبط با بیوتکنولوژی و ارائه خدمات کامل ژنومیکس و پروتئومیکس موفق به ارائه باکیفیت ترین محصولات و خدمات در این زمینه و جلب اعتماد جامعه بزرگ محققان و دانشمندان کشورمان  گردیده است .
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز  شرکت توپاز ژن کاوش سال تاسیس۱۳۹۱ تاسیس شده ، ضمن کسب رتبه برتر در جشنواره علم و عمل در زمینه تولید کیتهای استخراج DNA و RNA و ارائه خدمات تخصصی در حوزه بیوتکنولوژی و بیولوژی مولکولی در پارک علم و فناوری البرز فعالیت می نماید.
دکتر رضا آذربایجانی با اشاره به اینکه شرکت در پارک علم و فناوری فعالیت خوبی را آغاز نموده گفت: . از سال ۱۳۹۷ در پارک مستقر هستیم و با در اختیار گرفتن فضای مناسبی در ساختمان پارک علم و فناوری البرز در حال تجهیز آزمایشگاه شرکت هستیم.
مدیر عامل و عضو هیئت مدیرهدرباره نحوه ورود به این فعالیت گفت:  فکر و تجربه تاسیس شرکت مربوط به ۱۵ سال پیش می باشد و هدف ما به همراه سایر همکاران تبدیل ایده های فناورانه به ثروت، توسعه کسب و کار دانش بنیان و اشتغال زایی بوده است.
دکتر آذربایجانی درباره مشکلات پیش روی شرکت های دانش بنیان گفت: سرمایه اول ناچیز، عدم تجربه تجاری سازی، نبود آموزش برای موسسان دانش آموخته جوان این شرکتها، اقتصاد غیر رقابتی و عدم تامین سرمایه در گردش و ضعف در بازاریابی از مشکلاتی است که باید به این ها توجه شود.
برنده جایزه جشنواره استانی علم و عمل استان البرز با اشاره به موفقیت های شرکت توپاز ژن کاوش  اظهار داشت:  این شرکت و طرح تولیدی ارائه شده آن با کسب عنوان طرح منتخب استانی در چهارمین جشنواره علم تا عمل موفق به کسب جایزه مربوطه و دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی گردیده که کمک خوبی برای موفقیت بود.
این کارآفرین جوان به علاقمندان ایجاد کب و کار توصیه کرد: . با غلبه بر ناامیدی و بازنگری در طراحی فکری خود که اهداف واقعی تر مورد تحلیل قرار گرفته باشند و نیز استفاده از حمایتهای موجود به طراحی دقیق کسب و کار بپردازند و در صورت احتمال موفقیت بالا و  مطمئن اقدام به راه اندازی کسب و کار نمایند.
مدیرعامل شرکت توپاز ژن کاوش درباره دلایل موفقیت این شرکت فناور گفت: قدرت طراحی استراتژیک با شناسایی دقیق نقاط قوت و ضعف داخلی شرکت و تحلیل فرصتها و تهدیدهای محیطی از دلایل ما بوده که امیدوارم علاقمندان به راه اندازی شرکت ها و واحدهای فناور و دانش بنیان به آن توجه نمایند.
وی در ادامه گفت: با تکیه بر کیفیت و دقت محصولات و خدمات و پشتیبانی تیم تخصصی (Ph.D level) خود، شرکت توپاز ژن همواره همراه و حامی مشتریان عزیز خود در دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، شرکتهای دارویی و آزمایشگاههای ژنتیک پزشکی تراز اول کشور حتی در پیچیده ترین پروژه های تحقیقاتی بوده است.


نظر شما :