در نشست خبرگی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی مطرح شد

۴۵ درصد از عامل موفقیت یک کسب‌و‌کار وابسته به رویکردها در زمان شروع آن کار است

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۶۱۵۴۳ تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۷۱
سی و هشتمین نشست از سلسله نشست‌های «خبرگی» عصر روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۲ توسط پارک علم وفناوری البرز جهاددانشگاهی با همکاری و مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی ببه گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی ، در این نشست، مهندس مجید ناقدی‌نیا، موسس و رییس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان "تیم‌یار کیش" به بیان تجارب خود و نکاتی درباره کارآفرینی پرداخت و گفت: ۴۵ درصد از عامل موفقیت یک کسب‌و‌کار وابسته به رویکردها در زمان شروع آن کار و چه بسا آخرین عامل پول است.رگزار شد. 
۴۵ درصد از عامل موفقیت یک کسب‌و‌کار وابسته به رویکردها در زمان شروع آن کار است

سی و هشتمین نشست از سلسله نشست‌های «خبرگی» عصر روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۲ توسط پارک علم وفناوری البرز جهاددانشگاهی  با همکاری و مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز  جهاددانشگاهی ، در این نشست، مهندس مجید ناقدی‌نیا، موسس و رییس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان "تیم‌یار کیش" به بیان تجارب خود و نکاتی درباره کارآفرینی پرداخت و گفت: ۴۵ درصد از عامل موفقیت یک کسب‌و‌کار وابسته به رویکردها در زمان شروع آن کار و چه بسا آخرین عامل پول است.

وی در آغاز این برنامه گفت: کارآفرین هیچ‌گاه برنامه از پیش تعیین‌شده‌ای برای آغاز کارش ندارد بلکه به دنبال حل یک صورت مسئله‌ای می‌رود و در جریان مسئله به صورت‌مسئله دیگری برمی‌خورد. 

مهندس ناقدی‌نیا بیان کرد: من تاکنون حدود چهل کسب و کار راه‌اندازی کرده‌ام که بیشتر آن‌ها با شکست مواجه شده‌اند. 

موسس و رییس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان «تیم‌یار کیش» اظهار کرد: کسب‌و‌کارها در یک شبکه گسترده ارتباطی با هم تعریف می‌شوند. «تیم‌یار کیش» هم مستثنی از این قاعده نبود. «تیم‌یار» سال ۸۸ تاسیس شد. علت تاسیس این کسب و کار این بود که ما چند کسب و کار داشتیم اما در حوزه نرم‌افزاری به مشکلات زیادی برخورده بودیم. احساس نیاز شدیدی به یک سامانه یکپارچه داشتیم تا در صورت‌های مالی، مدیریت منابع، الزامات اداری و ... از بهم‌ریختگی خلاص شویم. 

مهندس ناقدی‌نیا ادامه داد: نبود یک سامانه یکپارچه از سویی هزینه‌های بسیار بالایی برای ما داشت. به همین خاطر جست‌وجوهای خود را آغاز کردیم. تا آن زمان در ایران چنین پلتفرم یکپارچه‌ای وجود نداشت و باید از شرکت‌های خارجی الگو می‌گرفتیم. در نهایت توانستیم نرم‌افزار یکپارچه مالی و شرکتی را تولید کنیم که همه نیازها را در یک بستر ارائه می‌کند.

موسس و رییس هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: من از تمام کسب‌وکارهایی که راه انداختم به ۱۲ کسب و کار موفق رسیدم اما امروز می‌گویم که شکست، بخش عمده‌ای از فرآیند پیروزی است. 

مهندس ناقدی‌نیا تصریح کرد: امروزه بررسی‌ها و تحقیقات نشان می‌دهد ۴۵ درصد از عامل موفقیت یک کسب‌و‌کار وابسته به رویکردها در زمان شروع آن کار است. بسیاری از کسب‌وکارها که امروز بزرگ هستند و همه بازار را به خود اختصاص داده‌اند به این دلیل بوده که در سال‌های اولیه فعالیت خود توانستند سختی‌های بسیاری را بر خود هموار کنند. 

وی افزود: مطلب دومی که در یک کسب و کار اهمیت دارد، ایده است و باید پرسید که یک ایده تا چه اندازه می‌تواند خود را به بازار نزدیک کند، مولفه دیگری که در جریان پردازش ایده اهمیت دارد، تیم است. تیم‌سازی و ارتباط انسانی که در تیم به وجود می‌آید، از اهمیتی حیاتی برخوردار است. یکی از افتخارات ما در این است که در ۱۴ سال گذشته یک تیم بوده‌ایم و از هسته اولیه تیم‌یار کسی خارج نشده است. 

موسس و رییس هیات مدیره «تیم‌یار کیش» تاکید کرد: نمی‌توان با چک و سفته و رفتارهای غیرانسانی یک نیرو را متعهد به تیم کرد چرا که در عین شفافیت کاری نیاز به ارتباط انسانی است.

مهندس ناقدی‌نیا در آخر این نشست عنوان کرد: یکی از مسائلی که اهمیت دارد مدل کسب و کار و تجاری‌سازی آن است که امکان موفقیت را بالا می‌برد، در این میان آخرین مولفه‌ای که اهمیت دارد پول است.

کلیدواژه‌ها: تیم تیم یار تیم یار کیش کسب کسب کار کار یار یار کیش ناقدی مهندس ناقدی


نظر شما :