معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی در بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی

۲۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۱ کد : ۵۹۵۰۵ تجاری سازی فناوری و اشتغال
سند استراتژیک مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی تهیه می شود معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی در بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز اعلام کرد: سند استراتژیک مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی ظرف سه تا شش ماه آینده تهیه می شود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، "دکتر سید رضی آقا سیدی" معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در نشست مشترک با مدیران مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، گفت: داشتن سند راهبردی برای مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی بسیار اهمیت دارد و تلاش می کنیم به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم و باید حداقل سند راهبردی پنج ساله را تدوین و اجرا کنیم.
دکتر آقا سیدی بر کار جهادی در چهار چوب و نظم و قانون مشخص تاکید کرد و گفـت: تشکیل شورا و مجمعی برای حل مسائل و رفع و رجوع مشکلات مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی یک ضرورت است و باید از فرهنگ جهادی و هیاتی در این زمینه ها به صورت درست استفاده شود.

وی بر تحول بنیادین و راهبردی مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی اشاره و تاکید کرد : تشکیل شورای راهبری مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی حداقل در هر فصل و نیز تقویم آن تهیه و مشخص شود.
گفتنی است؛ ایده سهام علمی شدن مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی، راه اندازی سامانه جامع مدیریت مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی، تشکیل شورا و مجمعی برای حل مسائل و رفع و رجوع مشکلات مجتمع ، تهیه برنامه توسعه IDP مجتمع تحقیقاتی مجتمع ظرف یک ماه آینده، مسائل مربوط به منابع انسانی و ... از موضوعات و مصوبات نشست "دکتر سید رضی آقا سیدی" معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در جلسه مشترک با مدیران مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی بود.

کلید واژه ها: مجتمع مجتمع تحقیقاتی مجتمع تحقیقاتی شهدای مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی تحقیقاتی تحقیقاتی شهدای تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی تحقیقاتی شهدای جهاد