در راستای توسعه همکاری ها؛

بازدید رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) از پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۵۷۱۲۱ اخبار ستادی تجاری سازی فناوری و اشتغال
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در این بازدید که با همراهی مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز صورت گرفت، دکتر سیدداود حاجی میررحیمی سرپرست مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و هیات همراه از پارک علم و فناوری البرز بازدید و با دستاوردها و برنامه های این پارک در حوزه دانش بنیان، توسعه واحدهای استارت آپی و فناور آشنا شدند.

رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وابسته به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی بازدید کرد.

در این بازدید مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز ، ضمن معرفی دستاوردها و ظرفیت های پارک علم و فناوری استان البرز به ارائه برنامه های آتی این پارک در سطح استانی و ملی پرداخت.

دکتر سیدداود حاجی میررحیمی سرپرست مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و هیات همراه در این بازدید با استقبال از دستاوردها و برنامه های پارک علم و فناوری البرز، ابراز امیدواری کردند در آینده نزدیک زمینه های همکاری طرفین بررسی و احصاء و تفاهم نامه ای .بین دو مجموعه به امضاء برسد.

گفتنی است پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهب در راستای توسعه تجاری سازی، به توسعه همکاری های علمی و فناورانه با دستگاه های مختلف علمی و اجرایی بویژه بخش خصوصی همت گمارده است.

کلید واژه ها: پارک پارک علم پارک علم فناوری پارک علم فناوری البرز البرز فناوری البرز علم فناوری البرز فناوری علم فناوری علم جهاددانشگاهی