۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۱ کد : ۵۱۵۸۸ تجاری سازی فناوری و اشتغال

افتخار آفرینی پارک علم و فناوری البرز در پایان هفته پژوهش در البرز در آیین اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان البرز از پژوهشگران و فناوران برتر پارک علم و فناوری البرز استان در سال ۱۴۰۱ تجلیل به عمل آمد. به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در مراسم اختتامیه جشنواره و نمایشگاه هفته فناوری و پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان که با حضور نماینده عالی دولت در استان البرز، رییس پارک علم و فناوری البرز و رییس شرکت‌ها و مراکز دانش‌بنیان کشور و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، پارک علم و فناوری استان با کسب دو عنوان برتر در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری فن بازار استان البرز درخشید. مهندس سیدمهران مهدوی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری البرز، عنوان کرد: در این مراسم در بخش فناوران برتر از دکتر مهدی مشتاقی نیکو مدیر عامل شرکت راهبر زیست فناور، مستقر در پارک علم و فناوری البرز با ارایه طرح کود زیستی بیولوژیک بعنوان فناور برتر تقدیر شد. وی افزود : همچنین در بخش غرفه‌های نمایشگاه نیز ازغرفه شرکت فناوران هوش مصنوعی جهش با مدیر عاملی آقای علی یغمایی با فناوری ``ربات های آموزشی`` مستقر در پارک با کسب غرفه برتر در بین غرفه های مشارکت کننده در نمایشگاه تقدیر به عمل آمد. بر اساس این گزارش از مجموع ۲۴۴ اثر ارسالی به جشنواره پژوهش این استان، ۶۰ اثر آن‌ها در بخش های مختلف برگزیده شدند و از مجموع این آثار علمی و پژوهشی ۵۴.۳ درصد مربوط به پژوهشگران و فناوران ، ۴۷ درصد دانش آموزی و مابقی نمایشگاهی بوده است. کل آثار ارسالی به این جشنواره ۴۰ درصد نسبت به جشنواره سال گذشته افزایش نشان می‌دهد. در بخش نمایشگاهی ۱۹۰ غرفه از محصولات و نوآوری های فناوران ،دانشجویان، دانش آموزان و جوانان البرز با بیش از ۳۰۰ محصول فناورانه در نمایشگاه هفته پژوهش البرز به نمایش گذاشته شد. گفتنی است در این رویداد استانی ، مدیران پارک علم و فناوری البرز در بخش های تقسیم غرفه‌ها، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توانمندسازی( ، انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، برپایی تور‌های فناوری، راه‌اندازی رادیو نمایشگاه و رسانه نمایشگاه، نظارت و ارزیابی نمایشگاه و برپایی میز خدمت دستگاه‌های اجرایی در محل نمایشگاه تلاش ها و حمایت های موثر و مستمری داشته است.

کلید واژه ها: فناوری علم فناوری پارک علم فناوری فناوری البرز البرز علم فناوری البرز پارک علم فناوری البرز استان البرز نمایشگاه پارک اختتامیه جشنواره نمایشگاه هفته فناوری