از سوی رییس پارک علم و فناوری البرز مطرح شد؛
طرح راه اندازی اولین شتابدهنده چای با مشارکت بخش خصوصی
رییس پارک علم و فناوری البرز در بازدید از یک شرکت معتبر تولید`` چای`` بر مشارکت این پارک و برندهای معتبر ملی در بخش تحقیق و توسعه و ایجاد ساختارهای فناورانه تاکید کرد و گفت: طرح راه اندازی اولین شتابدهنده چای را با مشارکت بخش خصوصی دنبال می کنیم.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز در بازدید از شرکت چای "دبش" بر اهمیت تحقیق و توسعه به عنوان یکی از راهکارهای توسعه ارتباط دانشگاه و صنعت تاکید کرد و اظهار داشت: سیاست و برنامه پارک علم و فناوری البرز بر این است که با ایجاد مراکز نوآوری با مشارکت و همکاری بخش خصوصی و برندهای معتبر علاوه بر توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور به ایجاد هر چه بیشتر ارتباط دانشگاه و صنعت از طریق ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه ( R&D) در پارک اقدام نماید.
وی بر تولید و توسعه دانش بومی از طریق مراکز نوآوری و شتابدهی با همکاری پارک علم و فناوری البرز و شرکت ها و کارخانه های مختلف اشاره و تاکید کرد: مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز با پژوهشکده ها، مراکز رشد و مراکز تخصصی - فنی و شرکت های دانش بنیان و فناور ظرفیت های خوبی را برای ارتباط و همکاری با بخش خصوصی و در نتیجه تولید ثروت از دانش و فناوری فراهمکرده و ما آمادگی داریم مرکز نوآوری و نیز شتابدهنده مشترکی را با کارخانه چای دبش در این پارک راه اندازی کنیم و برنامه ما این است که در نهایت خروجی این کار مشترک در اختیار کارخانه و شرکت قرار بگیرد.
در این بازدید که معاونین پارک علم و فناوری البرز نیز حضور داشتند؛ مهندس عباسی از مدیران کارخانه چای دبش حاضر در جلسه دعوت نمود از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز در اولین فرصت بازدید نمایند که با استقبال آنها مواجه گردید.
مهندس اکبر رحیمی بنیانگذار و رییس شرکت دبش سبز گستر، تولید کننده محصولات با نام تجاری چای دبش نیز ضمن ارایه مختصری از تجربیات ارزشمند و ویژه در خصوص تجاری سازی و تولید ، بر اهمیت رشد اقتصادی و تلاش در این زمینه تاکید کرد و نقش صنعت را در تمام زمینهها برای کشور بسیار مهم و حیاتی دانست.
وی با استقبال از حضور رییس و مدیران پارک علم و فناوری البرز در کارخانه دبش تصریح کرد: نقش مجموعه های دولتی و حاکمیتی تنها زمانی بعنوان عامل تسهیل گر و حمایتی در کنار شرکتهای خصوصی و صنعت اهمیت و معنا دارد و نیز اثر بخش است که آن شرکت توانسته باشد خود را اثبات کرده و به حد تولید و تجاری سازی رسیده باشد که در این صورت میشود برای توسعه اقتصادی کشور قدمبرداشت و سازندگی کرد.
گفتنی است شرکت چای دبش باهدف تأمین محصولات متفاوت و باکیفیت در دهه 40 شمسی پا به عرصه صنعت چای کشور گذاشته و در قالب یک شرکت بازرگانی در زمینه واردات چای از کشورهای تولیدکننده مانند هندوستان، سریلانکا، و کنیا شروع به فعالیت نمود. در سال 1370 برند چای دبش به صورت رسمی ثبت گردید وبا تاسیس اولین کارخانه خود اقدام به تولید و عرضه محصولات به صورت بسته بندی با برند چای دبش نمود و در حال حاضر این شرکت به صورت تخصصی فقط در زمینه تولید چای و دمنوش فعالیت می نماید.
نظر شما :