راه اندازی ۴ شتابدهنده تخصصی تا پایان سال۱۴۰۱ در پارک علم و فناوری البرز
مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز و دکتر عبدالله بیان مدیر کل مخابرات استان البرز در نشست مشترک بر توسعه همکاری های فیمابین در ارائه خدمات بهتر به شرکت های دانش بنیان و فناور تاکید کردند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز در این نشست ضمن معرفی بخشی از دستاوردها، فعالیت ها و عملکرد مجموعه های فناور جهاد دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز گفت: راه موفقیت در امر مهم اشتغال و کارآفرینی توجه به دانش آموختگان و توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
وی با اشاره به اینکه مجموع فعالیت فناوران مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز نقش مهمی در زیست بوم توسعه فناوری و کارآفرینی استان البرز دارد، گفت: ۳۵۵ شرکت دانش بنیان در البرز مستقر هستند که ۴۰ واحد فناور از این شرکت ها در پارک علم و فناوری البرز مستقر هستند.
رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه سال گذشته در قالب تبصره ۱۸ تسهیلات بلاعوض قابل ملاحظه ای به شرکت های دانش بنیان و فناور داشتیم، افزود: عملکرد بهینه و مناسب ساختارها و اجزای زیست بوم نوآوری و کارآفرینی استان البرز موجب شده تا بتوانیم خروجی مناسبی را در استان و در مقایسه با کل کشور داشته باشیم.
وی یکی از اجزای مهم این زیست بوم را صندوق پژوهش و فناوری استان البرز نام برد که تاکنون فعالیت های قابل توجهی در راستای توسعه اقتصادی داشته است و عنوان کرد؛ مرکز نوآوری سردار شهید سلیمانی تا بهمن ماه سال۱۴۰۱ در مساحتی بالغ بر ۷۵۰۰ مترمربع و ۱۰ شتابدهنده که حداقل ۴ شتابدهنده در حوزه های برق، مواد غذایی،ساختمان و صنایع پایین دستی پتروشیمی تا پایان سال افتتاح و راه اندازی خواهد شد .
در پایان این جلسه رییس پارک علم و فناوری البرز درخواست کرد تا در زمینه توسعه زیرساخت مخابراتی مجموعه پارک مساعدت وحمایت لازم صورت گیرد.
دکتر بیان هم ضمن استقبال از صحبت های مهندس عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز ، بر توسعه و حمایت از شرکت های دانش بنیان و شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید کرد.
وی اعلام کرد؛ بزودی از دستاوردهای مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز بازدید خواهد کرد و از نزدیک با این دستاوردهای دانش بنیان آشنا خواهد شد.
نظر شما :