با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی رئیس جهاددانشگاهی صورت گرفت
افتتاح شعبه ۴۴ توسعه حل اختلاف استان البرز ویژه شرکتهای دانشبنیان برای اولین بار در کشور در پارک علم و فناوری البرز
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، آیین افتتاح شعبه ۴۴ توسعه حل اختلاف شرکتهای دانشبنیان با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی رئیس جهاددانشگاهی کشور، حسین فاضلی رئیسکل دادگستری استان البرز، حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز، مهندس عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز، مهندس محمد علیزاده رئیس هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز و تعدادی از مدیران و قضات دادگستری استان و هیئت همراه در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
رئیس جهاددانشگاهی کشور در جریان افتتاح شعبه 44 توسعه حل اختلاف استان البرز ویژه شرکتهای دانشبنیان که در پارک علم و فناوری البرز افتتاح شد، گفت: اجرای این طرح میتواند موانع بزرگی را از جلوی پای شرکتهای دانشبنیان و نوآور بردارد.
دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی در مراسم افتتاح این رویداد، اجرای این طرح را گامی بلند و بزرگ برای رفع موانع و مشکلات تولید و شرکتهای دانشبنیان خواند و اظهار کرد: یکی از بزرگترین موانع تولید و یکی از بزرگترین چالشهای رشد شرکتهای دانشبنیان با اجرای این طرح برطرف خواهد شد. همچنین اجرای این طرح اقدامی بیسابقه است و برای اولین بار میبینیم که چنین حرکتی صورت میگیرد.
وی در ادامه با تقدیر از همکاری طراحان این طرح و قوه قضاییه بهعنوان متولی آن گفت: باید به طراحان این طرح و قوه قضاییه که بسیار فعالانه، مشتاقانه و خودجوش این حرکت را آغاز کردند، تبریک گفت و افزود: بدون شک جهاددانشگاهی نیز با تمام توان کمک و همکاری خواهد کرد تا این تجربه، تجربه شیرینی باشد و همکاری همه عوامل این طرح منجر به اتفاقات خوبی در حوزه تولید و توسعه شرکتهای دانشبنیان شود.
رئیس جهاددانشگاهی کشور در پایان گفت: با توجه به اهمیت این طرح و تأثیرات مثبتی که روی اکوسیستم و زیستبوم دانشبنیان دارد بر خود فرض دانستم که در این برنامه حضور پیدا کنم.
راهاندازی پردیس شرکتهای دانشبنیان و فناور در استان البرز توسط جهاددانشگاهی
مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز ضمن تبریک ایام نورانی عید قربان و غدیر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه شرکتهای دانشبنیان باید خروجی قابلقبول در تولید ناخالص داخلی استان داشته باشد، گفت: دستاوردهای اقتصاد دانشبنیان باید در زندگی مردم دیده شود و اگر این اتفاق نیافتد نمیتوانیم بگوییم کار ویژهای را انجام دادهایم.
رئیس پارک علم و فناوری البرز از راهاندازی پردیس غرب کشور توسط جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: این مأموریت با همکاری و تلاش پارک علم و فناوری البرز دنبال میشود.
شورای حل اختلاف ویژه شرکتهای دانشبنیان برای حمایت از تولید و اشتغال دانشبنیان
رئیسکل دادگستری استان البرز از ایجاد شورای حل اختلاف ویژهای برای رسیدگی به اختلاف شرکتهای دانشبنیان در این استان خبر داد.
حسین فاضلی هریکندی روز چهارشنبه در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز در نشستی با رئیس، مدیران و فعالان مستقر در این پارک با اشاره الزامات نامگذاری شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب گفت: مجموع اقدامات باید منجر به تقویت شرکتهای دانشبنیان و افزایش تولید و ایجاد اشتغال شود.
وی گفت: دادگستری کل استان البرز درستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارای ظرفیتهای مختلفی است و وظیفه حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: همچنین در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی و راهبردهای ۱۵ گانه رئیس قوه قضائیه از ابتدای سال جاری مصوبات متعددی بهمنظور حمایت از شرکتهای دانشبنیان داشتیم.
وی با اعلام اینکه تاکنون حدود ۳۲۰ شرکت شناساییشده ولی بسیاری از شرکتها باوجوداینکه در این حوزه فعال هستند اما در بانکهای اطلاعاتی استان بهعنوان شرکت دانشبنیان تعریفنشدهاند که با توجه به نو بودن این موضوع ضرورت دارد نسبت به شناسایی این واحدها و تشکیل بانک اطلاعاتی جامع اقدام شود.
رئیس ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی استان البرز در ادامه با برشمردن برخی اقدامات دستگاه قضایی استان درزمینهٔ شرکتهای دانشبنیان، اضافه کرد: یکی از قدمهای مهم تشکیل شعب ویژه برای رسیدگی به دعاوی له یا علیه شرکتهای دانشبنیان در سطح استان بود و در ادامه در راستای اجرای راهبردهای ۱۵ گانه ابلاغی رئیس قوه قضائیه، شورای حل اختلاف ویژهای برای رسیدگی به اختلاف شرکتهای دانشبنیان ایجاد میکنیم که امیدواریم گرهگشای مشکلات شرکتهای دانشبنیان و فناور استان باشد.
وی انجام بازدیدهای مستمر از شرکتهای دانشبنیان استان، پیگیری مشکلات این شرکتها، شناسایی و جمعآوری آمار و اطلاعات شرکتهای دانشبنیان را از دیگر برنامههای در دست اجرای مجموعه خود برشمرد و یادآور شد: جمعآوری اطلاعات شرکتهای دانشبنیان در سامانه «سمتاد» یکی از قدمهای مهم در حال اجراست که میتواند درزمینهٔ حل مشکل نبود بانک اطلاعاتی این شرکت در استان البرز بسیار راهگشا باشد.
گفتنی است در این مراسم مهندس مهدی عباسی، دکتر حمیدرضا بابایی، مهندس حسن علیزاده، امیررضا برکتین، سید هادی حسینی، سید سجاد سادات رسول، خشایار خوش آرا، علیاصغر صلواتی و مهندس عنایت اله محرابی بهعنوان صلح یار ثبت ستاد استان البرز از سوی رئیسکل دادگستری استان البرز حکم انتصاب گرفتند.
نظر شما :