با حمایت پارک علم و فناوری البرز ؛نخستین رویداد شتاب در حوزه شیرینی و پاستیل برگزار شد

۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۳۹۹۴ تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۶۲۶
 نخستین استارت‌آپ در حوزه صنعت شیرینی و پاستیل با مشارکت پارک علم و فناوری البرز ، مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت عالیفرد (سن ایچ) و شرکت شیوا در هتل اوین تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، در این رویداد شتاب که برای نخستین بار در سطح کشور برگزار شده است، ۶۸ ایده از سراسر کشور در مرحله نخست ارزیابی شده و تعداد ۱۷ ایده به مرحله دوم راه یافتند.
با حمایت پارک علم و فناوری البرز ؛نخستین رویداد شتاب در حوزه شیرینی و پاستیل برگزار شد

 نخستین استارت‌آپ در حوزه صنعت شیرینی و پاستیل با مشارکت پارک علم و فناوری البرز ، مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت عالیفرد (سن ایچ) و شرکت شیوا در هتل اوین تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، در این رویداد شتاب که برای نخستین بار در سطح کشور برگزار شده است، ۶۸ ایده از سراسر کشور در مرحله نخست ارزیابی شده و تعداد ۱۷ ایده به مرحله دوم راه یافتند.

در مرحله دوم و همزمان با اختتامیه این استارت‌آپ که در هتل اوین برگزار شد، ۸ ایده توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت سه ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شد. ایده‌های ارائه شده در مراسم اختتامیه، توسط شرکت «شیوا» حمایت و مورد سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد.

دکتر «مصطفی یوسفی» - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان البرز- ضمن تاکید بر ساختار اقتصاد و اهمیت نوآوری به عنوان موتور محرک توسعه، ارتباط دانشگاه و صنعت را یک سیاست مهم کاربردی در توسعه و پیشرفت کشور دانست.

وی اظهار کرد: کارآمدی کشورهای توسعه‌ یافته ناشی از تولید دانش و استفاده آن در صنعت است که به آنها مزیت رقابتی در بازارها را می‌دهد. در کشور ما ارتباط صنعت و دانشگاه و اهمیت آن سال‌هاست که مورد توجه قرار گرفته و سیاست‌هایی برای این مهم طراحی شده است ولی آنچه در عمل شاهد هستیم عدم شکل‌گیری یک ارتباط سیستمی بین این دو بخش است.

مهندس حسین بختیاری ، معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز نیز در سخنانی به چند موضوع مهم پرداخت و اظهار کرد: اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصادی است که باعث‌ تولید ثروت از راه دانش می‌شود و کاربرد دانش و اطلاعات در آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: با توجه به نقش کلیدی‌  ارتباط‌ صنعت با دانشگاه‌ به منظور تعریف‌ ایده‌های دارای قابلیت‌ تجاری‌سازی و قدرت انتقال‌ به درون‌ جامعه، امروزه‌ راه‌اندازی مرکز پژوهش در دانشگاه‌ به منظور‌ تحقق‌ اهداف دانشگاه‌‌های نسل سوم‌ بسیار حائز اهمیت است.

  بختیاری یادآور شد: امیدواریم‌ گامی مفید‌ هر چند کوچک‌ در ایجاد انگیزه‌ و تبادل‌ نظرات‌ و ایده‌ها در توسعه تجاری‌سازی و ایجاد زمینه‌ همکاری اصولی‌ در زمینه‌‌های اقتصادی و تولید ثروت ‌و اقتصاد دانش‌بنیان‌ در درون دانشگاه‌ها شکل بگیرد‌.

دکتر «تورج زه‌فروش» رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد (سن ایج) نیز در این مراسم اظهار کرد: رسالت عظیم دانشگاه‌ها برگزاری استارت‌آپ و دانش‌پژوهی کاربردی و تولید ثروت است.

وی افزود: نسل سوم دانشگاه‌ها که همان مراکز علمی کاربردی هستند، نقش مهمی در ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارند و اگر تخصص و تمرکز توأم باشد، کارآفرینی بوجود خواهد آمد.

نقش بسیار مهم دانشگاه در کمک به پیشرفت، رونق و اعتلای صنعت و نیاز صنایع کشور به پیشرفت علمی و نوآوری به منظور عقب نماندن از رقابت‌های بازار موضوع دیگری بود که وی به آن اشاره کرد.

فراهم بودن زمینه نوآوری در دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، پیشرفت صنعت در صورت متکی بودن به تولید علم و فناوری، افزایش شور و نشاط دانشگاه در صورت ناظر بودن به نیاز صنعت و بازار و ضرورت تبدیل نگاه از مونتاژکاری به نو‌آوری در صنعت از موارد دیگری  بود که وی بر آنها تاکید داشت.

در پایان این آئین از نفرات برتر به شرح زیر تجلیل به عمل آمد:

نفر اول:«هادی پور جعفر» _ دانشیار بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی البرز- عنوان طرح: اتومات انکپسولاتور برای ریزپوشانی ترکیبات و پروبیوتیک‌ها

نفر دوم: «احمدرضا حسینی» - دانشگاه فردوسی مشهد - عنوان طرح: نانوکپسولاسیون عصاره زعفران و ویتامین های ( ب9 ، ب 12 ، ث)

نفر سوم: «روشنک حبشی» دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد- عنوان طرح: پلاسمای سرد

کلیدواژه‌ها: دانشگاه صنعت دانشگاه ارتباط صنعت دانشگاه صنعت ارتباط صنعت ایده کاربردی علمی کاربردی فناوری علم فناوری عالی فرد استات اپ سنیچ رویداد صنعت شیرینی هتل اوین


نظر شما :