دکتر روح اله نژاد در نشست انتقال تجربه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی مطرح کرد؛ از توان افراد صاحب ایده برای توسعه و تولید نوآوری و فناوری حمایت میکنیم
نشست انتقال تجربه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی دکتر جلال روح اله نژاد (جانشین مدیرعامل) گروه تحقیقاتی صنعتی رایان فن (شرکت دانشبنیان رایان رشدافزار) و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، دکتر روح اله نژاد در نشست انتقال تجربه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی با اشاره به تجربیان خود و شرکت دانشبنیانش گفت: شرکت دانشبنیان رایان رشد افزار زیرمجموعه گروه تحقیقاتی صنعتی رایان فن با ۳۵۰ نیروی متخصص مجرب از سال ۱۳۸۰ بر اساس توان مهندسی داخلی فعالیت خود را درزمینهٔ طراحی و تولید انواع محصولات و پروژهها (اپتیک، مکانیک و ساخت سیستم) آغاز نموده و تاکنون بالغبر ۲۰۰ پروژه در زمینههای مختلف و بالغبر ۱۰۰ محصول دانشبنیان در دست تولید دارد.
وی بر تعامل با شرکتهای دانشبنیان و فناور تأکید کرد و گفت: از همه شرکتهای دانشبنیان و فناور که نوپا هستند دعوت میکنیم با مجموعه ما لینک شوند و از طریق شبکهسازی بتوانیم از ایدههای نوآورانه و فناورانه حمایت کنیم. در این زمینه آمادگی داریم در یک همایش و جلسه این امکان را رشد و توسعه دهیم.
جانشین مدیرعامل گروه تحقیقاتی صنعتی رایان فن (شرکت دانشبنیان رایان رشد افزار) با اشاره به امکانات این شرکت برای دانشآموختگان و افراد صاحب ایده گفت: در این زمینه دارای دو آزمایشگاه مجهز و دارای استانداردهای لازم هستیم تا شرکتهای دانشبنیان و فناور بتوانند با مراجعه به این شرکت برای تولید، توسعه و استانداردسازی و همچنین طراحی محصولات فناور مراجعه و همکاری نمایند.
وی افزود: علاقهمندان میتوانند برای طراحی، توسعه و انجام پروژههای خود با شماره 44716393 تماس حاصل نمایند و ما درزمینهٔ همکاریهای فناورانه بستری تعاملی را ایجاد کردیم و در این زمینه انعطافپذیر هستیم.
جانشین مدیرعامل گروه تحقیقاتی صنعتی رایان فن (شرکت دانشبنیان رایان رشد افزار) افزود: در همین راستا فعالیت طراحی و ساخت و تولید دستگاههای بازرسی X-RAY چمدانی و پالتی با برند آریوتک از سال ۱۳۹۰ شروع کرده و با دریافت مجوزها و پروانههای لازم از سازمان انرژی اتمی وزارت صنعت معدن تجارت و دریافت استاندارد CE تنها شرکت طراحی و تولید دارای مجوز این دستگاهها در بخش خصوصی کشور میباشد، بخش تحقیق و توسعه این شرکت هماکنون درزمینهٔ دستگاههای اسکن اشعه X خودرویی و کانتینری مشغول فعالیت میباشد.
همچنین این شرکت در زمینههای مختلف تحقیق و توسعه فعال است و محل مطمئنی برای مراجعه کسانی است که میخواهند طرحها و پروژههای فناورانه و نوآورانه خود را اجرایی نمایند و کسبوکار دانشبنیان راهاندازی نمایند.
او خاطرنشان کرد: از همهکسانی که میخواهند مهاجرت کنند و دانش و تکنولوژی خود را در خارج عملیاتی کنند درخواست میکنیم سری به ما بزنند تا در حد توان خود از ایدهها و توانمندیهای آنها حمایت نماییم.
دکتر روح اله نژاد تصریح کرد: هم با تیمهای داخلی و هم تیمهای خارجی همکاری میکنیم و شرکتهای خارجی داریم که پایه و بیش فعالیت آنها با حمایت و همکاری شرکت ما بوده است.
وی بر حمایت از بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: یکی از بهترین حمایتها حمایت از بخش خصوصی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان و فناور است و در این زمینه بخش دولتی باید حمایتگر باشد تا نیروهای نخبه و دانشگر از کشور خارج نشوند.
این مدیر فناور در پایان هفدهمین نشست انتقال تجربه گفت: مشکلات کم نیست اما ما باید همت و تلاش کنیم، خسته نشویم و امیدوار باشیم و ایدهها و طرحهای خود را عملیاتی کنیم.
گفتنی است نشستهای انتقال تجربه از ابتکارات پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی است که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برای جامعه دانشبنیان و فناور کشور برگزار میشود.
نظر شما :