شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز رتبه برتر جشنواره "کوکباز" را کسب کرد
شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز رتبه برتر جشنواره کوکباز جشنواره ویژه کارآفرینی بازنشستگان نیروهای مسلح را از آن خود کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، جشنواره ی کارآفرینی کوکباز اولین جشنواره ی کارآفرینی بازنشستگان نیروهای مسلح و خانواده ایشان بود که توسط سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا)، در شهریورماه 98 برگزار گردید و شرکت فرازپایه که یک شرکت دانش بنیان و خانوادگی است موفق شد در این جشنواره بدرخشد و رتبه برتر جشنواره را از آن خود نماید.
در همین راستا موسوی پورمهرام رئیس هیئت مدیره شرکت فراز پایه درباره این موفقیت توضیح داد: شرکت فرازپایه با ارائه طرح تولید عایق رطوبتی MCI به عنوان طرح برترکارآفرینی استان البرز(پس از داوری صورت گرفته) به این جشنواره ورود پیدا نمود و در نهایت در داوری پایانی جشنواره به عنوان یکی از برترین طرحهای کارآفرینی کشور موفق به دریافت لوح تقدیر و جایزه ی نقدی از طرف سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح گردید.
وی درباره این واحد فناورو دانش بنیان نیز گفت: شرکت دانش بنیان فرازپایه با هدف تولید، مشاوره و اجرای سیستم های نوین آب بندی و با تکیه بر دانش فنی اعضای گروه، در سال 1392 موفق به تاسیس یک واحد تحقیق و توسعه کوچک، اما کارآمد گشت. عایق رطوبتی کوپلیمری MCI که توسط تیم تحقیق و توسعه شرکت به مرحله تولید رسیده است قابلیت استفاده به عنوان یک عایق رطوبتی نسل جدید در آب بندی استخر، مخازن آب آب بندی و عایقکاری پشت بام و سرویسهای بهداشتی را دارد.
مهندس موسوی افزود: واحد تحقیق و توسعه شرکت فرازپایه به صورت تیمی میان رشته ای متشکل از متخصصان رشته های شیمی، زمین شناسی، فیزیک و مدیریت بازرگانی به فعالیت پرداخت که حاصل آن موفقیت در تولید سیستم های آب بندی بر پایه پلیمرهای اکریلیک و پودرهای پایه سیمانی است.
مدرعامل این شرکت با اشاره به اینکه شرکت فرازپایه در آذرماه 1393، پس از ارزیابی های انجام شده توسط کارشناسان پارک علم و فناوری البرز واجد شرایط شناخته شد اظهار داشت: با موافقت شورای پارک علم و فناوری البرز البرز، به عنوان یک واحد فن آور به عضویت در این پارک درآمد و در دی ماه همان سال، نسبت به استقرار واحد تحقیق و توسعه خود در پارک علم و فناوری البرز اقدام نمود.
به دنبال استقرار شرکت در پارک علم و فناوری، این واحد فن آور در خرداد ماه 1394 موفق شد با طرح تولید عایق رطوبتی کوپلیمری MCI، رسماً به عنوان یک شرکت دانش بنیان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی گردد.
وی تصریح کرد: گروه فراز پایه به عنوان یکی از اولین شرکت های دانش بنیان در زمینه عایق های رطوبتی در ایران، در راستای معرفی سیستم های مذکور، به عنوان جایگزینی با کیفیت و مقرون به صرفه به جای سیستمهای سنتی نظیر ایزوگام و قیرگونی، اقدام به عقد قرارداد و اجرای برخی پروژه های آببندی در مناطق مختلف نموده است.
وی با اشاره به اینکه این شرکت علاوه بر تولید عایق رطوبتی پلیمری MCI میتوان به سایر محصولات دیگر تولیدی شرکت فرازپایه اقدام کرده افزود: انواع افزودنی های بتن، چسبهای ساختمانی و گروت های پایه سیمانی و اپوکسی و ... از دیگر محصولات این شرکت تولیدی دانش بنیان است.
وی درباره ویژگی های محصولات و خدمات تان نیز توضیح اد: عایق رطوبتی کوپلیمری MCI یک عایق رطوبتی دو جزیی برپایه رزینهای استایرن اکریلیک و پودرهای پایه سیمانی میباشد. عایق رطوبتی مذکور با حضور نانوذرات آب بند و الیاف PP (پلی پروپیلن) اصلاح شده و به عنوان یک سیستم آب بندی مطمئن جهت آب بندی و عایقکاری تمامی فضای تر ساختمانها از جمله عایقکاری و آب بندی پشت بام، عایقکاری و آب بندی سرویسهای بهداشتی و آب بندی استخرها و مخازن آب کاربرد دارد.
در حال حاضر این عایق رطوبتی به صورت انبوه در پروژه های مختلف ساختمانی در حال ارائه میباشد.
وی درباره انگیزه خود برای راه اندازی یک شرکت دانش بنیان نیز گفت: انگیزه ی اصلی برای شروع این کسب و کار، شکل گیری فضایی پویا برای رشد و پیشرفت در جنبه های مختلف فردی و اجتماعی برای خود و اعضای تیم موسس شرکت فرازپایه بود. پر واضح است با توسعه این کسب و کار دانش بنیان علاوه بر کسب ثروت، میتوان شاهد افزایش توانمندیهای اعضای تیم در ساحتهای مختلف زندگی فردی و اجتماعی بود.
این مدیر جوان عرصه کار و تولید درباره اینکه نقش شرکت ها و واحدهای فناور در شرایط تحریم چیست؟ و تا چه حد می توانند به تاب آوری سایر بخش ها کمک کنند؟ نیز گفت: به هر صورت شرکتهای فناور و دانش بنیان نقش کلیدی در چنین شرایطی دارند و در صورت ارائه راه حلهای فناورانه در راستای کاهش وابستگی علمی و صنعتی کشور به خارج میتوانند کمک شایانی به افزایش تابآوری سایر بخش ها در صنعت کنند.
وی افزود: تا کنون به واسطه ی حضور در پارک علم و فناوری البرز از تسهیلاتی از این مجموعه و صندوق توسعه فناوری های نوین معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اقدام نموده ایم.
وی در پایان گفت: تشکیل تیم های میان رشته ای، شناسایی نیازهای صنعتی و ارتباط موثر با صنعتگران فعال در رشته ی تحصیلی شان و در نهایت اقدام به طراحی و تولید محصولات بر بنیان دانش و فناوری در قالب یک کسب و کار موفق از راهکارهایی است که می تواند دانش آموختگان را به سوی موفقیت و ایجاد کسب و کار هدایت کند.
نظر شما :